Shazam!'ın İlk Yorumları Twitter'a Düştü

DC iyi işlerine devam ediyor gibi

5 Nisan günü vizyona girecek olan Shazam! filminin ön gösterimi yapıldı. Amerika'da yapılan ön gösterime, basından önemli isimler davet edildi ve onlar da filmi izledikten sonra yorumlarını Twitter üzerinden bizlerle paylaştılar. Genel olarak olumlu yorumlar alan film, DC-WB ortaklığının solo filmler projesinin başarıyla devam ettiğini işaret ediyor.

Ash Crossan (Entertainment Tonight): Bence Shazam! neredeyse mükemmel bir film olmuş. Açık arayla benim favori DC filmim olmayı başardı.(DCEU? Böyle mi diyorduk artık?) Tamamen içten gelen, acayip eğlenceli ve çok sayıda şaka ve gönderme bulunduran bir filmdi. İzlerken bana çocuksu bir sevinç getirmeyi başardı. Bu rol kesinlikle Zachary Levi için yapılmış. Aynı şeyleri Jack, Asher ve diğer tüm casting için söyleyebilirim.

Brandon Davis (Comicbook.com): Shazam oldukça başarılı bir film olmuş. İnanılmaz derecede eğlenceli ve bazı noktalarda oldukça korkunç.(Bunun için David F. Sandberg'e teşekkürler!) Tüm beklentileri havaya uçuruyor. Benim yeni favori DC filmim oldu.

Erik Davis (Fandango): Shazam kocaman, sevimli ve DC'nin daha önce hiç yapmadığı tarzda bir film. Kesinlikle Tom Hanks'in Big filminden bir şeyler taşıyor tabii buna süper kahraman aksiyonuyla bir araya getiriyor. Çok sayıda Batman ve Superman referansı vardı. Filme kendimi çok kaptırdım, filmin sonunda kendimi filme bir ayı kucaklaması vermeyi isterken buldum. DC filmleri giderek daha iyi oluyor.

Perri Nemiroff (Collider): Shazam tam bir lokum. Harika işlenmiş bir duygu bütünlüğü ve harika bir sevgi-eğlence filmi. Filmdeki aile unsuru harika bir etken ve Zachary Levi'yi güçlerini keşfederken izlemek oldukça eğlenceli, mizah burada devreye giriyor. Daha önce söyledim fakat tekrar etmekte fayda var Jack Dylan Grazer bir yıldız.

Jim Vejvoda (IGN): Zachary Levi, Shazam'ı oynamak için doğmuş. Filmin diğer yıldızı Jack Dylan Grazer ile birlikte oldukça fazla kahkahayı beraberinde getiriyor. Film çizgi roman severler için oldukça fazla sürpriz barındırıyor ayrıca yeni hayranlar kazanmak için ana akım işlere de muhteşem değinmişler. Shazam'ın artı yönleri kesinlikle eksi yönlerinden daha fazla.

Mansoor Mithaiwala (Screenrant): Shazam'ın duygusal açıdan pürüzleri var fakat kesinlikçe eğlenceli bir film. Zachary Levi, Shazam rolü için muhteşem olmuş. Fakat filmin asıl yıldızı Jack Dylan Grazer. Her şeyiyle ortalama bir süper kahraman filmi. Fakat bu filmin yaşattığı şeyler temiz hava almak gibiydi.

Peter Sciretta (Slashfilm): Shazam biraz Home Alone'dan biraz Big filminden bir şeyler almış gibiydi. Kalabalığı tatmin eden, aile dostu eğlenceli dolu ve istekleri tatmin eden bir süper kahraman filmi. Bazı yerlerinde biraz ucuzmuş gibi bir hissiyat uyandırsa da oldukça eğlenceli bir film.

Yorumlara bakınca filmin oldukça eğlenceli olduğu belli oluyor. DC'nin bu solo filmler projesi, güzel işleri beraberinde getirmeye devam ediyor. Aquaman'in ardından gişede başarılı olacak bir Shazam! filmi de DC-WB ortaklığını daha şevkle çalışmaya itecektir. Bu da daha fazla süper kahraman filmi izleyeceğiz demek oluyor. Çıkan işler eğlenceli ve kaliteli olduğu sürece ben daha fazla süper kahraman filmine itiraz etmiyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum