She-Hulk Dizisinin Çekimleri Kasım Ayında Başlayacak

Hulkgilleri kızdırmayın!

Geçtiğimiz dönemde D23'de yapılan duyuruyla Disney+ için bir She-Hulk dizisinin yolda olduğunu öğrendik. Geçtiğimiz ay gelen haberler çekimlerin Temmuz ayında başlayacağını belirtiyordu ancak takvimin sıkışması çekimleri ve dizinin yayın tarihi ileriye atmış durumda.

Charles Murphy'nin haberine göre Marvel Stüdyoları She-Hulk'ın çekimlerine Kasım ayında başlayacak. Dizi için şu an planlanan yayın tarihi ise 2021 yılının Aralık ayı. İlginç bir şekilde Moon Knight dizisi de Kasım ayında çekilmeye başlayacak ve bu iki diziden sadece bir tanesi 2021 yılında yayınlanabilecek, diğer dizi için 2022 yılının ilk dönemini beklemek zorunda kalacağız. MCU'da Hulk/Bruce Banner'ı canlandıran Mark Ruffalo da son yaptığı açıklamalarla büyük ihtimalle dizide yer alacağını belirtti. 

Tüm bu takvim kargaşası WandaVision'ın bu yıl yayınlanacağının açıklanmasıyla başladı. Henüz kadrosu veya ekibinden kimse resmen açıklanmayan She-Hulk en azından senaristi açıklanan Moon Knight'ın bile gerisinde gibi gözüküyor. Ancak Mark Ruffalo'nun da gelmesiyle birlikte Disney için reklam kampanyası daha güçlü bir dizi olacağından She-Hulk 2021'in sonundaki yayın boşluğunu kapabilir. Bu kadar çok dizi/film ortaya çıkmaya devam ederse Disney bir noktadan sonra evreni kontrol edemeyecek gibi duruyor. 

YORUMLAR
sSnake
3 Mart 2020 17:14

Asyalı, gay, lezbiyen, trans ve zenci Hulk'ta gelsin lütfen.

Parolamı Unuttum