Advertisement

She-Hulk Dizisinin Yayın Tarihi Sızdırıldı

Disney UK'dan beklenmedik hata

Marvel Sinematik Evreni içerisinde yeni yeni yüzler görecek olmak artık eski heyecanını kaybetti. Zira hem diziler hem de filmlerle dört bir koldan MCU içeriğine maruz kalıyoruz. Çizgi romanlarını pek sevdiğim She-Hulk karakteri de yakında MCU kariyerine başlayacak. Başrolünde Tatiana Maslney'in yer alacağı dizi sandığımızdan çok daha yakın bir zaman içerisinde hayatımıza girebilir. Disney+ UK'nın bir anlık gafleti sonucunda dizinin yayın tarihi sızdı. Görünüşe göre She-Hulk, 17 Ağustos günü yayın hayatına başlayacak. 

"Yeni komedi dizisinde Bruce Banner'ı kuzeni Jennifer Walters'a yardım ederken göreceğiz. Jen'in acil bir kan nakline ihtiyacı oluyor ve tahmin edin neler oluyor? O, Hulk'ın güçlerini de alıyor. Tatiana Maslany'nin Jennifer'ı canlandıracak. Süper insan temelli davalarda ustalaşan bir avukat olan Jennifer'ı izleyeceğiz. Mark Ruffalo, Hulk olarak geri dönüyor ayrıca Tim Roth'u da yeniden Abomination olarak izleyeceğiz." açıklamasıyla paylaşılan dizide komedi kısmının net bir şekilde vurgulanması iyi olmuş. Zaten mümkün olan her şeyin içerisine komediyi yedirmeye çalışan MCU, She-Hulk ile birlikte doğrudan bu yolu izleyecek.

Çizgi romanlarda gerek dördüncü duvarı kırması, gerek başına gelen aksiyonlarıyla epey eğlenceli dönemlere sahip olan She-Hulk'tan benzer bir mizahı dizide de bekliyorum. Mark Ruffalo usulü Hulk da klasik Hulk'ın ötesinde komedi yönü ağır basan bir karakter olduğu için bol bol gama radyasyonu içeren şakalar bekleyin derim. Bakalım She-Hulk dizisi gerçekten 17 Ağustos'ta başlayacak mı? Yoksa bu sızıntıdan sonra Disney yeni bir yola mı gidecek? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum