Shenmue 3'ün Çıkış Tarihi Sonunda Açıklandı

Ryo Hazuki'nin dönüşü için bir sene daha beklememiz gerekiyor.

 Shenmue 1 ve Shenmue 2'yi artık PC, PS4 ve Xbox One'da oynayabiliyoruz. Klasikler arasında sayabileceğimiz Shenmue Serisi'nin bir sonraki oyunu Shenmue 3 için de sonunda beklediğimiz çıkış tarihi açıklaması geldi: 27 Ağustos 2019.

Çıkış tarihinin yanı sıra oyunun hikayesinden bölümler barındıran yeni bir fragman da paylaşıldı. Oyundaki ana kahramanımız Ryo Hazuki, babasının katilini aramaya devam ediyor ve bir Uzak Doğu klasiği olarak Hazuki aynı zamanda çok iyi bir yakın dövüş ustası, üstelik genç yaşına rağmen usta seviyesinde dövüşüyor efendim. Hazuki, babasının katili Lan Di'nin peşinde koştururken Lan Di'nin yanı sıra oyunlarda yeni bir kötü karakter olan Niao Sun'a karşı da mücadele edecek. Shenmue Serisi bu oyunla son bulmayacak ve devam edecek.

Normalde Shenmue 3'ün bu yıl içerisinde çıkması bekleniyordu ancak 2019'un yaz dönemine ertelenmesi biraz üzdü tabii. Kickstarter'da bir video oyunun gördüğü en büyük desteği arkasına alan yapım umarım beklentileri karşılayacak, zira Türkiye'de çok sayıda hayranı olmasa da dünya çapında pek çok hayrana sahip. Oyun PC ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum