Shenmue 3'ün Çıkış Tarihi Yine Ertelendi

Shen de mi Brütüs?

Metro Exodus'un çıkışının 2019 yılına ertelendiğini öğrenmemizin üzerinden henüz bir tam gün bile geçmeden yeni bir erteleme haberi daha aldık. Oyunun yayıncısı Deep Silver, Shenmue 3'ün çıkışının 2019 yılına ertelendiğini duyurdu.

Normalde oyunun bu yılın ikinci yarısında çıkması planlanıyordu ancak oyunun geliştiricisi Ys Net "oyunun kalitesini daha da arttırmak, hak ettiği yüksek standarda ulaşmak ve çıkış tarihini daha iyi belirlemek" adına daha çok zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Oyunun yönetmeni Yu Suzuki bu gecikmeden dolayı özür dileyerek "bu süreyi Shenmue 3'ün kalitesini arttırmak için kullanacağımıza söz veriyoruz" diye konuştu.

> Shenmue I & II İçin İlk Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

Bu erteleme sürpriz mi oldu derseniz... Yoo, hiç de olmadı. Shenmue 3 zaten daha önce de ertelenmişti ve sebebi de "oyun konseptini oturtmak için daha çok zamana ihtiyaçları olmasıydı". Madem zamanı yetiştiremiyorsunuz, planınızı ona göre yapıp adam gibi bir çıkış tarihi açıklayın, değil mi? Hem "2018'in ikinci yarısı" gibi son derece muğallak, altı aylık bir süre verip, hem de bu süreyi de tutturamamak oyuna ve geliştiricisine olan inancı derinden yaralıyor.

2015 yılında neredeyse 6.5 milyon dolar toplayarak Kickstarter'dan çıkan oyunu görme şerefine bakalım ne zaman erişebileceğiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum