Sherlock Holmes: The Awakened'in İlk Oynanış Videosu Yayımlandı

Sherlock vs Cthulhu

Frogwares, Sherlock Holmes: The Awakened'ın ilk oynanış videosunu yayımladı. Unreal Engine ile baştan hazırlanan Sherlock Holmes The Awakened, 2008 versiyonuna göre oldukça geliştirilmiş grafiklere ve animasyonlara sahip.

Sherlock Holmes: The Awakened, Frogwares'in diğer Sherlock Holmes oyunlarından biraz daha farklı. Hikayesi doğrudan H.P. Lovecraft'tan esinlenmiş ve genç Holmes'un Londra'ya taşındıktan sonraki ilk büyük vakasını konu alıyor.

2023'ün ilk çeyreğinde çıkacak olan oyunun ana özellikleriyle şunlar:

  •  H.P. Lovecraft tarafından kurgulanmış Cthulhu Mitoslarını araştır ve insan anlayışının ötesindeki Eldritch korkularıyla yüzleş.
  •  Hiçbir mantıksal cevabı olmayan sorulara cevap ararken yaklaşmakta olan deliliğe karşı savaş.
  •  Seni Londra'daki ünlü Baker Sokağı'ndan İsviçre'deki korkunç psikiyatri koğuşuna, oradan Louisiana topraklarına ve dahasına taşıyacak bir maceraya çık
  •  2008'de çıkan oyunun yeniden tasarlanması: Unreal Engine ile sıfırdan yapılan The Awakened, modern grafik ve animasyonlar, genişletilmiş hikâye, bir sürü yan görev ve eşsiz delilik oynanışı gibi yeni mekanikler sunuyor.

YORUMLAR
biwaly
4 Kasım 2022 10:45

Aga bu herifler neden şapka takmıyor LEL. Sen önce o dönemi öğren sonra otur Sherlock Holmes kitaplarını oku ve iyice anla. Hiç adam gibi Sherlock Holmes'un kişiliğini anlayıp doğru yansıtan bir medya görmedim LEL.

GwynBleidd
biwaly
5 Kasım 2022 18:30

Sherlock ile Cthulhu diyor abicim. Şapkaya mı takıldın gerçekten. Belli ki orijinaline bire bir sadık bir oyun yapmak istemiyorlar LEL.


Parolamı Unuttum