Silent Hill 2 Enhanced Edition Projesi Yeni Videosuyla Karşımızda

Yeni özellikler tanıtıldı

Ölen karısından kendisini orada beklediğini bildiren bir mektup alınca Silent Hill kasabasına yolculuk yapan dul James Sunderland'in hikayesini oynadığımız Silent Hill 2, serinin en iyi oyunlarından biridir. Maalesef zamana yenik düşen bu oyunu modern sistemlerde oynamak kolay olmuyor ve bu noktada da imdadımıza Silent Hill 2 Enhanced Edition projesi yetişiyor.

Bu proje oyunun çeşitli kısımlarını geliştiren, iyileştiren ve tüm modern sistemlerde oynanabilir hale getiren bir mod koleksiyonu. Eskiden kurması ve ayarlaması biraz zordu, ama videodan gördüğümüz kadarıyla yeni versiyonda her işi tek seferde yapacak bir de kurulum sihirbazı eklenmiş. Ses sorunları çözülmüş, oyundaki çeşitli objeler de mantık çerçevesinde yenilenmiş. Örneğin içi boş olan abajura ampul eklenmesi gibi ufak ama dikkat çekici detaylar bunlar.

Silent Hill 2 Enhanced Edition'ın bu yeni versiyonunun ne zaman yayınlanacağı söylenmemiş ama videoyu izleyerek projenin durumunu siz de görebilir, dilerseniz şimdilik eski versiyonu indirip deneyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum