Silent Hill'in Sanat Yönetmeni "Pyramid Head'i Tasarlamaz Olaydım" Diyor

Sebebiyse belirsiz

Video oyun tarihinin en ikonik kötülerinden biri olan Pyramid Head, şüphesiz Silent Hill dendiğinde akla ilk gelen karakter. Bu müthiş karakteri tasarlamış olan Masahiro Ito ise oldukça ilginç bir açıklama yaptı, herhalde birileri kendisini kızdırmış olsa gerek.

Silent Hill 2 ve Silent Hill 3'te sanat yönetmenliği yapan Masahiro Ito, Twitter'da paylaştığı mesajda Pyramid Head'e hayat vermekten ne kadar pişman olduğunu söyledi. "I wish I hadn't designed fxxkin Pyramid Head" demiş Ito ve hemen ardından da "sebebini söylemeyeceğim" demiş. Kendisini bir anda böyle bir isyana sevk eden sebebin ne olduğu cidden merak konusu.

Bunun parayla ilgili olabileceğini düşünenlere de hemen cevabını vermiş aslında Ito:

"Bunun sebebi heykeller için ödeme almamam değil. Zaten bunlar için şimdiye kadar bana hiçbir şey ödenmedi ki" mesajının altında farklı bir anlam mı yatıyor, bunu da size bırakıyorum.

Ito'nun durup dururken böyle bir mesajla gündeme gelmesi ilginç. Belki önümüzdeki günlerde sebebini açıklama nezaketini de gösterir, belki de tüm bunlar bir Silent Hill Remake için dikkat çekme çabasıdır, kim bilir?

Konami'nin Silent Hill serisini diriltmek istediğini biliyoruz, yani er ya da geç yolumuz o Piramit Kafa ile bir kez daha kesişecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum