Sims 4 Karakterleriniz De Artık Diploma Sahibi Olabilecek

Merakla beklenen Discovery University DLC'si sızdı

Sims 4'ün yeni genişleme paketi Microsoft Store üzerinde göründü. Görünüşe göre herkesin bir süredir talep ettiği "diploma" güncelemesi yeni ek paket ile birlikte oyuna eklenecek.

Yeni ek paketi mağaza üzerinde keşfeden bazı oyuncular bulgularını Twitter üzerinde paylaştı. Bu sayfaya göre yeni DLC'nin ismi The Sims 4: Discover University olacak. Çıkış tarihi ise 17 Aralık 2019 olarak görünüyor. Yeni güncelleme ile birlikte karakterlerinizi okula gönderebilecek, konularda uzmanlaştıracak ve yeni aktivitelere sokabileceksiniz.


Sayfadaki bilgilere göre karakterleriniz derslere katılarak "mühendislik, akademisyenlik ya da avukatlık" gibi işlere sahip olabilecek. İsterseniz bu yeni kampüs bölgesindeki yurtlarda, isterseniz de kampüsün dışındaki bölgelerde konaklayabileceksiniz. Ders notlarınızı düşürmemek için de çaba sarf etmeniz gerekecek.

Kampüs hayatını birebir yansıtmayı amaçlayan ek pakette; okul maskotları, spor müsabakaları, rakip okullar, kampüs eğlenceleri ve daha pek çok aktivite bulunacak.

YORUMLAR
pekinberk
21 Ekim 2019 16:20

Diploması olmayıpta diplomam var diye gezenler artık kendilerini tatmin edebilirler.

Parolamı Unuttum