Sıra Tabanlı RYO King Arthur: Knight’s Tale Duyuruldu

Klasik hikaye, yeni oynanış

Neocore Games, yeni oyunu King Arthur: Knights's Tale'i ilgi çekici bir fragman eşliğinde duyurdu. Klasik Kral Arthur hikayesini karanlık fantastik öğelerle zenginleştiren King Arthur: Knight's Tale, sıra tabanlı bir taktik rol yapma oyunu olacak. Bu tür oyunları sevenler (mesela ben) için oldukça iyi bir tercih olacak gibi görünüyor.

Oyunda ufak bir ekibi kontrol edeceğiz ve 5 farklı sınıftan 30 kahraman arasından seçim yapabileceğiz. Her sınıfın çok sayıda farklı özelliği bulunacak. Ayrıca oyunda kendi Yuvarlak Masa Şövalyelerimizi toplayabilecek ve onları şövalye görevlerine gönderebileceğiz.

Oyunun Macera Haritasında 50 farklı ziyaret noktası olacak, 20'den fazla hikaye görevi ve çok sayıda yan görev de mevcut. Neocore'un söylediğine göre oyunda 7 düşman fraksiyonu, 50'den fazla düşman türü ve 10 tane de boss dövüşü olacakmış.

King Arthur: Knights's Tale, oyundaki ortamları fotogrametri tekniğiyle hazırlamış, karakterler için de mo-cap kullanılmış.

Neocore oyunu Kickstarter üzerinden fonlamayı planlıyor, 150 bin dolarlık hedef koyulan kampanyanın gidişatını Kickstarter sayfasında görebilirsiniz.

Oyun PC ve yeni nesil konsollar için çıkacak.

YORUMLAR
allalla
14 Ekim 2020 13:55

Sıra tabanlı strateji türü seven biri olarak hoşuma gittiğini söylemeliyim. Animasyonlar ve vuruş hissiyatı geliştirilirse alıp oynamak isteyeceğim bir oyun olur.

Decypher
allalla
14 Ekim 2020 15:54

Atmosferini ve envanter ekranlarını falan çok beğendim. Tabii daha alması gereken çok yol var ama şimdiden umut vaat ediyor bence.

allalla
Decypher
14 Ekim 2020 16:08

Bu adamlar, King Arthur The Role Playing Wargame 1 ve 2'yi yapmışlardı daha önce. Eksikleri olmasına rağmen iki oyunu da oynayıp beğenmiştim açıkçası. Bunda da başarılı olacaklarına inanıyorum. Bir Kickstarter projesi olarak uygun fiyattan sayışa sunarlarsa şans vereceğim.


Parolamı Unuttum