Skull And Bones'un Beta Test Süreci Başlıyor!

Bu tarihi ana siz de şahitlik edebilirsiniz

Oyun dünyasının en önemli anlarından biri geldi çattı! 2017 yılından beri geliştirilme sürecinde olan, hatta geçtiğimiz yıllarda yapımına sıfırdan başlanan o efsanevi Ubisoft oyunu Skull and Bones sonunda test sürecine giriş yapacak. Bu tarihi ana sizler de şahitlik edebileceksiniz.

Sea of Thieves'in başarısı ile birlikte projeye hız kazandıran Ubisoft, oyunu 31 Mart 2023 tarihinden önce piyasaya sürme niyetinde. 2020 yılından beri ilk kez oyunun resmi hesabından tweet atan yapımcılar, toplulukta büyük bir heyecan yaratmayı başardı. Öyle ki bu tweet tam 914 kişi tarafından beğenilmiş şu ana kadar...

We are kicking off our Insider Program, a unique opportunity for a selected few to test early versions of Skull and Bones & share feedback. Apply now if you think you have what it takes!

— Skull & Bones (@skullnbonesgame) March 9, 2022

Ubisoft'un açıklamasına göre bu beta sürecine "Insider Program" adı verilmiş. Skull and Bones'un erken versiyonlarını test etmek isteyen oyuncular bu deneme süreci için başvuru yapmak zorunda. Ubisoft, bu süreçte test grubunun oldukça "küçük" tutulacağının da altını çizmiş. Yani bir an önce başvursanız iyi olur diyebiliriz.

Skull and Bones'un beta sürecine kaydolmak için şuradaki linki takip edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum