Skull & Bones'un ''Servis'' Sistemine Geçtiği Ortaya Çıktı

Ertelemelerin nedeni belli oldu

E3 2017’de karşımıza çıkan Skull & Bones’u hatırlıyor musunuz? Açık dünyada geçecek bir korsanlık oyunu olan Skull & Bones, bir süredir erteleniyordu. Ubisoft’un geçtiğimiz günlerde düzenlediği Ubisoft Forward etkinliğinde de ortaya çıkmayan oyundan, sonunda yeni haberler geldi.

VGC’nin haberine göre oyunun ertelenmesinin arkasında aslında geçerli bir sebep var. İddialara göre Ubisoft, oyunun gidişatını tam 180 derece çevirmiş durumda. Meslektaşlarımızın Ubisoft içerisindeki kaynaklarına göre oyun, Fortnite gibi bir servis oyunu olacak.

Söylentilere göre Skull & Bones ilk olarak The Division 2 benzeri bir yapıya sahip olacaktı. Fakat geliştiriciler Fortnite’ın “sürekli evrim geçiren” hikayesini taban alarak, topluluk ile çok daha güçlü bağlar kurmak istiyor. Tabi ki bu bağ, yine Epic’in battle royale oyunundan tanıdığımız topluluk ve dünya etkinlikleri ile inşa edilecek.

Eğer bu iddialar doğru ise oyunun F2P olabileceğini söylemek de mümkün. Tabii ki şimdilik oyunun detayları hakkında net bir açıklama bulunmuyor. Yani her ne kadar VGC ekibine güveniyor olsak da bunların sadece birer iddiadan ibaret olma şansı da yüksek.

Bakalım Skull & Bones’un ilk detaylarını ne zaman öğrenebileceğiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum