Skyrim'in Dev Enderal Modu Haftaya Steam'e Geliyor

Skyrim'e doyamayanlara gelsin

Skyrim'in en sevilen modlarından biri olan "tam dönüşüm" modu Enderal, 14 Şubat'ta Steam'e geliyor ve yanında yeni bir genişleme paketi de getiriyor.

Enderal için yarı bağımsız bir oyun diyebiliriz. Oynabilmek için Skyrim'e sahip olmanız gerekiyor ama artık Skyrim klasörüne müdahale etmediği için aynı anda hem Skyrim, hem de Enderal kurulu olabiliyor ve birbirlerinin kayıt dosyalarına da karışmıyorlar. Yani sisteminizde Skyrim kuruluysa herhangi bir şey bozulmadan bu modu da kurup deneyebilirsiniz.

Enderal'ın ana hikayesi yaklaşık olarak 30 ile 100 saat arasında oynanış sunuyor. Zaten boşuna dev Skyrim modu demiyoruz kendisi için :) Enderal: Forgotten Stories, orijinal moddan kesilen bazı içeriklere de sahip. Bunlar arasında yenilenen zanaat sistemi ve iki yeni sınıf da dikkat çekiyor. Bu sınıflardan biriyle iksir kullanarak kurt adama dönüşebiliyor, diğerinde ise yanınıza ruhani yol arkadaşları çağırabiliyorsunuz. Ayrıca oyuna bir çok yeni yan görev de eklenmiş durumda.

Geldik işin en güzel yanına. Bu bir mod olduğu için tamamen ücretsiz. Haftaya Steam üzerinden Enderal ve DLC'si Forgotten Stories'i ücretsiz biçimde indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum