Skyrim'in Yeni Yaması Siyah Ekranı Düzeltirken Bazı Modları Bozdu

Tam bir kısır döngü

Bethesda, Skyrim Anniversary Edition'da siyah ekran problemini çözen yamasını yayınladı ama bu yama aynı zamanda çoğu oyuncunun da modlarının çalışmamasına neden oldu.

Siyah ekran problemi Skyrim Script Extender kaynaklı. 1.6 güncellemesi sonrasında SSCE'nin alışılmışın üzerinde hızlı çalışması sebebiyle bazı modların dosyalarını yüklemeye fırsat bulamaması sonucunda script takılıyor ve siyah ekranda kalmasına neden oluyordu. Ancak bu sorunun çözümü bu sefer de bazı modları bozmuş oldu.

Skyrim Anniversary Edition ile Skyrim Special Edition aslında neredeyse aynı şey, Anniversary Edition'ın tek farkı içinde Creation Club içeriklerinin de olması. Yani aslında Anniversary Edition'a bir yama gelince, bu yama Special Edition'a uygulanmış oluyor. Anniversary Edition sahibi olmasanız bile yapılan bu güncellemeler sizin oynadığınız oyunu doğrudan etkiliyorlar.

Bu yayınlanan yemi yama Skyrim Script Extender'ın uyumsuz olmasına neden oldu, yani şimdi de SKSE'nin güncellenmesi gerekecek. Eğer Steam'iniz Skyrim'i otomatik güncellemediyse bir süre daha beklemenizde fayda var, eğer güncelleme yaptıysa da Skyrim Special Edition'ın 1.5.97 versiyonuna döndüren şu modu kullanabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum