Sniper Elite 5’ten Sinematik Bir Fragman Yayınlandı

2022’de çıkış yapacak ama halen tarih kesinleşmedi

Bazı oyunlar öyle çok da büyük beklentilere girmeden, sadece biraz kafa dağıtmak ve zevk almak için oynanır; en azından benim için böyle bir durum söz konusu. İşte Sniper Elite oyunları da bana göre tam bu kategoriye giren oyunlar. Zaten kafa dağıtmak denildiğinde akla bir Sniper oyununun gelmesinden daha makul ne olabilir ki :)

Serinin yeni oyunu Sniper Elite 5 de bu yıl içerisinde oyun severlerle buluşacak. Geliştirici ekip Rebellion Developments, bir sinematik fragman yayınlayıp oyunda bizim için hazırladıkları ufak sürprizi de paylaşmış oldu:

Sniper Elite 5’te, ABD ordusundan bir keskin nişancı olan Karl’ı yöneteceğiz. Fransız direnişçilerle irtibat kuran kahramanımız, Operation Kraken adlı bir Nazi projesini engellemeye çalışacak, bunun için de üst düzey Nazi subaylarını etkisiz hale getirmesi gerekecek. Bizleri 1944 Fransa’sına götürecek oyunda şimdiye kadar sundukları en geniş haritaların yer alacağını söylüyor geliştirici ekip. Oyununuza bir arkadaşınızı davet edip co-op oynama imkânınız da bulunacak.

Bu arada oyunda “Invasion Mode” isimli yeni bir mod da yer alıyor. Başka oyuncuların sizin oyununuza girip sizi avlamaya çalıştığı bu modda (Deathloop mu dediniz), eğer siz erken davranır ve o rakibi avlayabilirseniz ekstra tecrübe puanı, silahlar, karakter özelleştirmeleri vs. kazanabiliyorsunuz. Bu modda, her iki oyuncu da özel yetenekler kullanabiliyor, bu da oynanışa yeni bir renk katabilir.

Sniper Elite 5 için henüz net bir çıkış tarihi paylaşılmadı, ama bu yıl içerisinde geleceği belirtilmekte. PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S için çıkış yapacak olan oyun, ilk gününde Game Pass'te yerini alacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum