Sniper Ghost Warrior 3'ten 8 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu

Nefesini tut, gözünü hiç kapama

Türlü ertelemelerden sonra nihayet 25 Nisan'da çıkması beklenen taktiksel FPS Sniper Ghost Warrior 3'ten, hikaye videosundan yaklaşık 2 hafta sonra, yeni bir oynanış videosu yayınlandı. 

Yayınlanan yeni oynanış videosunda bu kez bir keşkin nişancısı serisi olan Sniper Elite'ten esinlenilmiş bir mekanik görüyoruz. Tetiği çektikten sonra kurşunun gidişini ve düşmana isabet edişini izleyebiliyorsunuz. Sniper Elite'ın aksine Ghost Warrior serisi vahşete ağırlık vermediği için X-ray kamerası falan yok. Kafadan vuruşlar ölümcül ve isabet ettirmek için nefesinizi tutmalı ve uygun zamanı bulmalısınız. Ne kadar iyi vurursanız o kadar fazla tecrübe puanıyla ödüllendirileceksiniz. 

Keşkin nişancı tüfeği kullanmadan da düşmanlarınızı farklı yollarla temizlemeniz mümkün. Düşmanlarınıza bıçak fırlatabilir, onları arkadan bıçaklayabilirsiniz. Diğer silahlarınızla çatışmaya da girebilir ve başınızı derde sokabilirsiniz.

Bazı oyuncular kafadan kurşun girme sesinin pek iyi olmadığını, hatta ketçap sıkma sesi gibi olduğunu ima etmişler. Siz ne düşünüyorsunuz? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum