Sniper: Ghost Warrior 3'ün Geliştiricisi Sorunları Düzeltme Sözü Verdi

Bakalım sorunların giderilmesi ne kadar zaman alacak

Sniper: Ghost Warrior 3'ün PS4 ve Xbox One versiyonu için yayınlanan ilk incelemeler oyunla ilgili büyük sorunlara dikkat çekmişti ve oyunun inceleme notları beklenenin gerçekten çok altında kalmıştı. Şu haberimizde de görebileceğiniz gibi büyük beklentilerle çıkan bir oyunun 30 ile 70 arasında notlar almış olması CI Games için de hiç güzel bir durum değil. Oyunun aldığı en büyük eleştiriler ciddi optimizasyon sorunları, can sıkıcı hatalar ve uzun yükleme süreleriyle ilgiliydi.

Her ne kadar PC versiyonuna sahip olan bazı oyuncular oyunun düzgün çalıştığını iddia etseler ve oyundan gayet memnun olsalar da PC cephesinden de çakılmalar, ses senkronizasyon bozuklukları ve kare çizim sayısında ani düşüşler gibi eleştiriler geldiğini de görüyoruz. Zaten oyunun PC satışları da şimdilik beklenenin altında kalmışa benziyor ve oyun henüz 50,000 satış değerine bile ulaşamamış durumda. Tabi bunda oyunun 50$ (bizde 179 lira) gibi yüksek bir fiyat etiketi taşıyor olmasının da etkisi olabilir (oyunun ön siparişle yaklaşık 70 liraya satılmış olduğunu hatırlatayım).

> Sniper Ghost Warrior 3 Yüklenirken Çay Demleyebileceksiniz!

Oyunun geliştiricisi CI Games'in CEO'su Marek Tymiński bu eleştiriler ve oyunun yaşadığı sorunlar ile ilgili bir basın bülteni yayınlayarak stüdyonun bu konuda elinden geleni yapacağını söyledi. Buna göre stüdyo oyun için yeni içerik yayınlamadan önce, özellikle de yükleme süreleri ve ani hız düşüşleri sorunlarını ortadan kaldıracak. Stüdyo bunun için özel bir ekip görevlendirmiş durumda. Oyunda henüz mevcut olmayan çok oyunculu mod da ancak oyunun sistem performansı iyileştirildikten sonra oyuna eklenecek. Aslında bu oyuncular için hem iyi, hem de kötü bir haber. Sonuçta bu hataların düzeltilmesinin ne kadar zaman alacağı belli değil ve bu da bu süre içinde oyuna yeni bir şeylerin eklenmeyeceği anlamına geliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum