Snyder Cut'ın Joker'ini İlk Defa Net Olarak Gördük

Yüzünü gören cennetlik

DC hayranlarını son dönemlerde en çok heyecanlandıran isim şüphesiz Zack Snyder. Başarılı yönetmenin uzun zamandır beklenen Justice League versiyonu önümüzdeki ay HBO Max'te yayınlanacak. Vizyona giren filmden epey farklı olacak bu yeni sürümde Jared Leto'nun canlandırdığı Joker karakterini de yeniden göreceğiz. Suicide Squad'ın aksine çok daha karanlık bir şekilde göreceğimiz Joker'den ilk defa net fotoğrafları da görme şansına eriştik.

Vanity Fair'e konuşan Zack Snyder, "Joker gerçekten benim geçmişe yönelik düşündüğüm tek şeydi. Fakat şunu söyleyebilirim, benim her zaman hedefim Joker'i bu dünyaya getirmekti." diyerek Leto'nun geri dönüşüne ışık tuttu. Çizgi romanlardaki Grant Morrison'un "Clown at Midnight" tarzı bir Joker'i Snyder Cut filminde göreceğiz. Yaklaşık dört saat sürecek olan yeni sürüme oldukça karanlık bir hava hüküm sürecek, film 18 Mart'ta yayınlanacak. Sinemalarda gösterilip, gösterilmeyeceği ise henüz belli değil. 

YORUMLAR
ocelot1789
11 Şubat 2021 13:16

Adamlar bir şeyler yapıyor. Basit durmuyor, ufak bir sanatsallık kovalamacalar var. Hem DC içinde hem Marvel içinde şöyle bir uğraş, görsel güzellikler göremiyoruz hiç. James Gunn'ın Suicide Squad filmine herkes heyecanlı mesela ama o kadar dandik duruyor ki her şey. Umarım Raimi de MCU için benzer işler yapar. O ilk Spiderman gibi bir fark olmalı artık.

canberksahinn
10 Şubat 2021 18:49

Süper yazmışsın gene ellerine sağlık

canberksahinn
10 Şubat 2021 18:48

Oğuz abimmm

Parolamı Unuttum