Justice League: Snyder Cut'tan Üç Yeni Poster Paylaşıldı

Zack Snyder mesaj vermeyi de ihmal etmemiş

Justice League: Snyder Cut'ı izlemeye sadece bir buçuk ay kaldı. Vizyona giren Justice League'in yarattığı hayal kırıklıklarının üstüne sünger çekip, DC hayranları ile Warner Kardeşlerin arasındaki buzları eritmesi umulan Snyder Cut'ın yeni sahne çekimleri de tamamlandı. Yönetmen Zack Snyder da film için en az hayranlar kadar heyecanlı gözüküyor. Başarılı yönetmen son olarak Twitter hesabından filmin üç yeni posterini paylaştı ve her posterde ayrı bir mesaj vermeyi de ihmal etmedi.

Çöküş, Yükseliş ve Yeniden Doğuş temalı üç posteri sırasıyla paylaşan Zack Snyder, 18 Mart günü HBO Max üzerinden yayınlanacak film için heyecanı diri tutmayı başardı. Büyük beğeni toplayan üç poster ve karanlık temadan bazı çıkarımlar yapmak da mümkün. İlk posterdeki parçalanmış Justice League logosu 1992 yılında yayınlanan The Death of Superman kapağına bir referans. Ayrıca yeniden doğuş temalı posterde gördüğümüz film ruloları da Snyder'ın Justice League sırasında geçirdiği çok zor dönemin ardından ayağa kalkışını temsil ediyor. 

Daha önce filminin sinemalarda gösterilmesini istediğini de açıklayan Zack Snyder'ın bu isteği şu an için karşılık bulmuş değil. Ancak hayat şartları biraz daha normale dönerse bu yaklaşık dört saatlik özel versiyonu sinemada izlemek çok sayıda hayran için unutulmaz bir deneyim olacaktır. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum