Snyder Cut'tan İlk Resmi Darkseid Görüntüsü Paylaşıldı

O da HBO Max'a geliyor!

2017 yılında vizyona giren Justice League filmi yarı yolda yönetmen değişikliğine gitmiş ve filmin başına Joss Whedon geçmişti. Whedon, orijinal Zack Snyder hikayesinde bazı değişikliklere gidince hayranlar Snyder Cut'ı istemeye başlamıştı. Geçtiğimiz hafta, 2021 yılı içerisinde HBO Max'ta yayınlanacağı kesinleşen Snyder Cut, vizyona giren filmden epey bir farklı olacak. Filmde göreceğimiz kötü adamlardan birisi belki de DC tarihinin en güçlü ve köklü karakterlerinden Darkseid olacak!

Zack Snyder'in orijinal planları arasında yer alan Darkseid, Whedon tarafından tercih edilmemişti. Karakterin filme geleceğini Twitter hesabından paylaşan Zack Snyder,  "O da HBO Max'a geliyor..." açıklamasıyla ilk görseli paylaştı. Filmde Darkseid'ı canlandıracak olan Ray Porter ise karakteri seslendirirken bu dünyanın dışından olacak bir ses çıkardığını ve zor bir iş yaptığını bu yüzden uzunca bir süre ses tellerinin ağrıdığını belirtmişti. Tüm DC tarihinde en fazla yere sahip olan kötülerden birisi olan Darkseid, 1970 yılında çizgi roman efsanesi Jack Kirby tarafından ortaya çıkartılmıştı. 

2017 yılındaki filmde asıl kötü olarak Steppenwolf'ü izlemiştik. Ancak işin içine Darkseid'in girmesi hem temayı hem de karakterleri daha da karanlık hale gelmeye itecektir. Snyder'ın kafasındaki planlarda daha önce yer aldığı belirtilen Green Lantern ve Martian Manhunter gibi isimlerin filmde görülüp görülmeyeceği ise henüz belli değil

YORUMLAR
Parolamı Unuttum