Son Dönemlerin En Başarılı RPG'lerinden Pillars of Eternity Konsollara Geliyor!

RPG sevenlerin düşünmeden satın alabileceği ender oyunlardan biri...

 Obsidian Entertainment'in RPG sevdalılarına son dönemde verdiği en güzel hediyelerden biri olan Pillars of Eternity sonunda konsol oyuncularıyla da buluşuyor. Hem de oyun için yayımlanan tüm ek içerikleri tek bir pakette toplayan Complete Edition versiyonu ile birlikte!

Hikayesi, hikaye anlatımı ve oyun mekanikleri ile gayet başarılı bir rol yapma oyunu olan Pillars of Eternity, ufak tefek eksikleri olsa da bizlere hem eğlenceli, hem de zorlu bir mücadele sunuyor.

Tek başımıza çıktığımız yolda karşılaştığımız diğer maceraperest karakterleri de yanımıza alıp türlü türlü aksiyona atladığımız, farklı hikayelere tanık olduğumuz ve verdiğimiz kararlar ile oyunun dünyasında ciddi izler bıraktığımız Pillars of Eternity, izometrik kamera açısı ile oynanan bir CRPG.

Klasik RPG elementlerini başarılı hikaye anlatımı ile birleştiren oyunda gerçekten de farklı farklı olaylarla karşılaşıyor ve ciddi kararlar vermemiz gerekiyor. Ki, verdiğimiz bu kararların etkilerini de rahatça görebiliyoruz.

İşin güzel yanı ise Complete Edition sayesinde sadece ana oyuna değil, tüm ek içeriklere de ulaşacak olmamız. Ana oyun yaklaşık 90 saat, The White March Part I ve The White March Part II ek paketleri ise yaklaşık 12'şer saatlik oyun süresi vadediyor. Yani Pillars of Eternity: Complete Edition ile 110 saatin üzerinde oyun deneyimi bizleri bekliyor. Ki, farklı bir karakter ve farklı seçimler ile oyunu tekrar oynayabilir, oyun süresini çok daha fazla artırabilirsiniz. 

Eğer bir RPG sevdalısıysanız gözünüzü kırpmadan satın alabileceğiniz Pillars of Eternity: Complete Edition, 29 Ağustos'ta PS4 ve Xbox One sahipleri ile buluşacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum