Sonic 2'de Knuckles'ın Rolü Belli Oldu

En iyi yardımcı karıncayiyen

Geçtiğimiz Şubat ayında vizyona giren Sonic the Hedgehog filmi sinema tarihindeki en talihsiz dönemlerden birisine denk geldi. Film vizyona girdikten sonra giderek büyüyerek patlayan pandemi dönemi nedeniyle gişede tam istediğini elde edemeyen film tüm buna rağmen "en iyi açılış gişesine sahip oyun filmi" olmayı başarmıştı. Jim Carrey'nin Dr. Robotnik performansı ve Sonic'in tasarımının hayranların geri dönüşlerinden sonra düzeltilmesiyle birlikte Sonic filmi için olumlu şeylerden bahsetmek mümkün. Zaten Paramount da bunun farkında ve devam filmi için hazırlıklar hafiften başladı bile. 

2021 yılının Mayıs ayında çekimlerine başlayacak olan Sonic 2'de oldukça popüler bir karakteri daha göreceğiz. Sonic hayranlarının favori karakterlerinden Knuckles, yeni filmde rol alacak hem de sadece bir cameo olarak değil yardımcı karakter olarak. The Illuminerdi'nin haberine göre Knuckles'ın rolü ve karakteri belli olmuş. Tıpkı oyunlardaki gibi duvarlara tırmanıp, havada süzülme yeteneklerine sahip olacak olan Knuckle için bir seslendirme sanatçısı da aranıyormuş. Habere göre aranan ses tonunun özellikleri; "doğal olarak ciddi fakat aynı zamanda biraz saf" olarak belirtilmiş.

Filmin hazırlanan senaryosunda Randall isimli bir karakter destek rolünde yer alacakmış. Ayrıca büyük bir yıldızı ismi de kadrosunda barındırmak isteyen film Samuel L. Jackson ve Chris Rock gibi isimlerle cameo rolü için irtibata geçmiş durumda. Hem Randall'ın aktörü hem de bu cameo oyuncusu için henüz hiçbir şey kesin değil. İlk filmin yönetmeni Jeff Fowler ile birlilkte senaristler Pat Casey ve Josh Miller'ın da geri dönmesini beklediğimiz Sonic 2'de acaba Dr. Robotnik'in dönüşü nasıl işlenecek? Zira Jim Carrey'i bu tarz bir rolde görmek epey iyi gelmişti. 

YORUMLAR
cavegamer3530
23 Aralık 2020 12:12

knucklesın 4 başlı penisi olduğunu biliyormuydunuz.

Parolamı Unuttum