Yeni Pembe Panter Filmi Sonic'in Yönetmeniyle Anlaştı

Jetgiller'i de görür müyüz?

Çocukken sabah erken kalkıp çizgi film izlemek çok ayrı bir keyifti. O zamanlar izlediğimiz çizgi filmlerin pek çoğu şansını beyaz perdede denedi ancak bazıları ciddi başarısızlıklara imza atmıştı. Son dönemdeyse bu çizgi film adaptasyonlarında da ciddi bir artış var. Daha dün Tom ve Jerry'nin yeni nesil halinin fragmanı yayınlandı. Bugün ise bir başka sevilen çizgi film Pembe Panter'in yeni filminden gelişmeler yaşanmaya başladı. Yeni Pembe Panter'i son olarak Sonic the Hedgehog filmini de yönetmiş olan Jeff Fowler yönetecek.

Daha önce çeşitli seferler Pembe Panter'i sinemaya adapte etmeye çalışan MGM bu sefer daha farklı bir ekiple yola çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmen Fowler'ın yanı sıra filmin senaristi de belli oldu. Bad Boys for Life filminin de senaryosunu yazmış olan Chris Bremmer senarist olarak filmde görev alacak. The Hollywood Reporter'ın haberine göre film animasyon ve canlı sinemanın bir karışımı olarak karşımıza çıkacak. 

Tıpkı Sonic filmi gibi Pembe Panter'i de animasyon olarak izleyeceğiz. Acaba Müfettiş Clouseau'yu da 3D olarak mı göreceğiz? Yoksa yine Steve Martin benzeri bir aktörü mü izleyeceğiz? Henüz resmi bir vizyon tarihi olmayan Pembe Panter ile ilgili yakın zamanda bol bol haber göreceğiz gibi duruyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum