Sonic Ve Ailesi, Fall Guys'a Geliyor!

Evrendeki herkes fasülye adam olacak...

Fortnite ile birlikte servis oyunlarının popüler kültüre dair ne varsa içerisine yuttuğunu görmeye başladık. Her fırsatta yeni temalı kozmetikler ile karşımıza çıkan Fall Guys da bu oyunlardan farklı değil. Sevimli, hızlı ve oldukça mavi kirpimiz Sonic'in 30. yaşını kutlamak isteyen Fall Guys, yeni kozmetikler ile karşımıza çıkıyor.

Bildiğiniz gibi Sonic'in kendi kozmetikleri bir süredir Fall Guys içerisindeydi. Fakat bu güncelleme ile birlikte Sonic aleminin olmazsa olmazları da oyun içerisine ekleniyor. Artık Knuckles, Tails hatta Dr. Robotnik (bizim zamanımızda Eggman idi) bile olabileceksiniz. Bugün başlayacak ve 15 Ağustos'a kadar sürecek etkinlikte bir sürpriz daha var.

Bu sürpriz ise Sonic'in ikonik ilk bölümü Green Hill Zone'un, Fall Guys versiyonu. Oldukça yaratıcı (!) Bean Hill Zone ismini alan bu haritada, farklı başarımlara ulaşmaya çalışacaksınız. Klasik bir Sonic oyunu gibi yeterince halka toplayarak puan kazanacak ve bu puanlarınızı Sonic etkinliğine özel pazarda harcayabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum