Sonunda Oldu: Diablo 4'te, ''Sonsuz'' Hasar Vurabilirsiniz

Ne barbarmış arkadaş!

Diablo 4'ün ilk günlerinden beri en "OP" sınıfın hangisi olduğu tartışılır. Her sezon listeler değişse de orada değişmeyen bir isim gördüğümüz kesin: Barbar! Ve evet, 6. sezon itibariyle de durumda herhangi bir değişim olmayacak. Öyle ki yenilikler ile barbar sınıfı, hiç olmadığı kadar güçlenecek.

D4 oyuncularının yakından tanıdığı Rob2628, henüz geçtiğimiz gün kendi YouTube kanalında yeni bir video paylaştı. Videoda yeni eşyaları ve rünleri kullanan bir Çinli oyuncunun, barbar sınıfına özel Whirlwind build'ini kastığını görüyoruz. Lakin asıl detay oyuna eklenen yeni "Barbed Carapace" isimli özel pasifte.

Bu pasif, siz fury harcadıkça thorns seviyenizi artırıyor. Bu pasif şu anda PTR sunucularında Tough as Nails pasifi ile kombine edilebiliyor. Böylece barbarınızın thorns seviyesi milyarlara ulaşıyor, ulaştıkça daha çok vuruyor ve daha çok vurdukça oyunu kırmayı başarıyor.

Elbette Blizzard yeni sezon öncesi bu duruma bir cila çekecektir. Yine de barbarların yeni sezonda epey ses getireceğini söylemek mümkün.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum