Sony, Black Cat Filminin Çalışmalarına Devam Ediyor

Bu sefer şans mı getirecek?

Sony, Venom filmiyle birlilkte sinemada yeni bir evren yaratmak için ilk kıvılcımı yaktı, Venom gişede başarılı olunca yeni ve oldukça farklı olan "Spider-Man'siz, Spider-Man Evreni" projesi hayata geçti. Şimdi ufukta çok sayıda Spider-Man ile alakalı karakterin filmi yer alıyor, muhtemelen en büyük sıkıntı filmlerde Spider-Man'in olmayacak olması! Black Cat de bu evrende görmeyi beklediğimiz karakterlerden birisi. Sony uzun zamandır Kara Kedi hakkında bir şey söylemese de, filmin çalışmaları devam ediyor. 

Black Cat karakteriyle ilgili Screen Rant'a konuşan Spider-Man'in yapımcılarından Amy Pascal, karakteri çok sevdiğini ve filmle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti. İlk kez çizgi romanlarda 1979 yılında ortaya çıkan Black Cat o zamandan beri Peter Parker/Spider-Man ile karışık bir ilişkiye sahip. Aslında Felicia Hardy'i sinemada ilk kez 2014 yılında çıkan The Amazing Spider-Man 2 filminde görmüştük ama o film pek hatırlanmak istenen bir film değildi. Black Cat solo filmiyle kendini yeniden hatırlatma şansına sahip olacak. 


"Black Cat'i çok seviyorum. Bence o gerçekten harika bir karakter. Aslında onu az da olsa Amazing Spider-Man filminde görmüştük. Fakat Black Cat arkamızı dönebileceğimiz bir karakter değil, bence o muhteşem bir karakter. Filmle ilgili çalışmalara devam ediyoruz, bu konuyla ilgili planlarımız var." şeklinde konuşan Amy Pascal, Felicia Hardy'nin yeniden beyaz perdeye gelmesine yeşil ışığı yaktı. Gelen haberlere göre Black Cat'i solo bir filmde görmeme ihtimalimiz var. Sony'nin film evrenine dahil etmek istediği Silver Sable/Silver Sablinova ile birlikte bir takım filmiyle de karşımıza çıkabilir. Hatta filmin olası ismi "Silver & Black". Acaba daha önce de konuşulan Silver Sable/Black Cat takımını mı sinemada göreceğiz yoksa her iki karaktere de solo film mi gelecek? Şimdilik bu konuda kesin bir şey söylemek zor, bekleyip göreceğiz. 

Sony'nin yeni evreninin önünde Jared Leto'nun başrolünde yer alacağı bir Morbius filmi yer alıyor, onun dışında Venom 2 ile birlikte Carnage'i göreceğimizi de biliyoruz. Tom Hardy de rolüne geri dönüyor. Bir Kraven filmi için de arka planda hazırlıklar sürüyor. Sony yeni sinematik evrenine iyi bakacak gibi gözüküyor. Bakalım gişede de bekledikleri karşılığı alabilecekler mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum