Kevin Feige'e Göre Bir Spider-Man-Venom Filmi Olası Gözüküyor

Sony kabul eder mi?

Spider-Man'in çizgi roman evrenindeki düşmanları genellikle Marvel'ın en kaliteli kötü adamları arasında yer alıyor. Sevimli komşumuz Spidey'nin en ikonik ve ezeli düşmanlarından birisi de hiç şüphesiz Venom. Fakat uzun zamandır bir Spider-Man filminde Venom'u göremiyoruz. Sony'nin haklarını elinde bulundurduğu Venom karakteri, geçtiğimiz sene kendi filmine kavuştu. Artık iki ezeli düşmanı yeniden bir arada görmenin zamanı yaklaşıyor.

En son Venom ve Spider-Man'i sinemada karşı karşıya gelirken gördüğümüzde sene 2007 idi. Sam Raimi üçlemesinin son filmi olan Spider-Man 3, diğer iki filme nazaran oldukça kötü eleştiriler almıştı. Aradan 12 sene geçti ve Spider-Man artık MCU bünyesi altında yer alıyor. Venom ise halen Sony ile yoluna devam ediyor. Marvel Stüdyoları patronu Kevin Feige, iki karakteri bir araya getirmek istiyor. Tabii Sony de böyle bir şeyi isterse...


Spider-Man: Far From Home'un basın tanıtımı sırasında CinemaBlend'e konuşan Feige, olası bir Spider-Man/Venom bir araya gelmesiyle ilgili konuştu. "Bence bu muhtemelen Sony'nin elinde olan bir şey. Sony, bu iki karakterin de sahibi ve kendi dünyalarında bir Venom'u barındırıyorlar. Başka bir Venom isterler mi bilemiyorum.  Fakat bu durum bir yerde olası gözüküyor." diyerek topu Sony'e attı.

Sony'nin hali hazırda ortaya çıkarttığı bir "Spider-Man'siz, Spider-Man Evreni" var. Bu evrenin sıradaki filmi başrolünde Jared Leto'nun yer aldığı Morbius filmi olacak. Kraven, Black Cat, Silver Sable gibi karakterlerin de filmlerinin yolda olduğu gelen haberler arasında. 

Spider-Man ve Venom'u yani Peter Parker ve Eddie Brock'u sinemada güzel bir şekilde görmek tüm çizgi roman hayranları tarafından unutulmaz bir filme yol açabilir. Zira Batman vs Joker'i halen unutabilmiş değiliz. İyi işlenmiş bir senaryo ile Spiderman vs Venom da benzer bir his uyandırabilir. Bakalım Sony veya Disney bu konuda ne zaman bir atılım gerçekleştirecek mi?
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum