Advertisement

Sony God of War Dizisini Teyit Etti, Listede Horizon Da Var!

Sony Pictures gaza bastı

Mart ayında Deadline sitesi atlatma bir haber yayınlamış ve Amazon Prime Video'nun kanlı canlı bir God of War dizisi için ön hazırlıklara başladığını duyurmuştu. Habere göre The Expanse'ın yaratıcıları Mark Fergus ve Hawk Ostby ikilisi God of War dizisinde de yapımcı olarak görev alacaklardı.

Sony, şu an hazırlanmakta olan PlayStation Productions dizilerini resmi olarak açıkladı ve God of War da teyit edilmiş oldu.

Ancak liste bununla sınırlı değil, Sony'nin yaptığı açıklamada iki de sürpriz isim dikkat çekiyor: Horizon ve Gran Turismo!

Horizon dizisi Netflix'te, God of War dizisi Amazon'da yayınlanacak. Gran Turismo için ise henüz bir yayın servisinin ismi belirtilmedi.

Bunlara ek olarak The Last of Us, Twisted Metal dizileri de çekim aşamasında; ayrıca ufukta bir de Ghost of Tsushima filmi var.

Aslında God of War dizi yerine epik bir film olsa daha mı güzel olurdu diye düşünmeden edemiyorum. Dizide yer alacak oyunculardan, dizinin hikayesine kadar pek çok şeyi merak ediyoruz, bakalım Sony bu merakımızı ne zaman dindirecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum