Sony, Kraven Rolü İçin Keanu Reeves'i İstiyor!

Bu gerçekten nefes keser

Sony'nin oluşturmaya başladığı kendine has Marvel Evreni (Spider-Man Evreni de diyebiliriz) gerçekten çok ilginç isimlere ve filmlere sahne olabilir. Venom'un ardından Morbius'u da beyaz perdeye getirmeye hazırlanan Sony'nin sıradaki Spider-Man düşmanı Kraven olacak. Film için henüz çok fazla detay bilmesek de başrol için bomba gibi bir haber gündeme düştü. Beyaz perdenin Kraven the Hunter'ı Keanu Reeves olabilir!

Illuminerdi'nin haberine göre Sony rol için Keanu Reeves'e bir teklif götürdü. İlk etapta Kraven'ın solo filminde karakteri canlandırması beklenen Reeves'in daha sonraki süreçte MCU içerisinde ya da Sony'nin Spider-Man filminde de aynı rolü canlandırması oldukça olası gözüküyor. Filmin Logan ve Man on Fire filmlerinin bir karışımı olacağını belirten kaynak Reeves ya da Sony'den son bir karar beklendiğini de açıklamış.

Kraven filmi için geçtiğimiz yıl J.C. Chandor ismi yönetmen olarak açıklanmıştı. Öncelikle solo bir hikayeyi anlatmak isteyen stüdyonun nihai amac ise efsanevi çizgi roman Kraven'ın Son Avı'nı beyaz perdeye uyarlamak. Henüz resmi bir vizyon tarihine sahip olmayan Kraven filmi ve Keanu Reeves ihtimali için beklemedeyiz. 

YORUMLAR
creepylord
10 Şubat 2021 10:52

Kendisini severim de, bu son bir kaç yıldır gözümüze pek bi sokulmaya başladı bu adam. İllallah noktasına getirecekler en sonunda :)
Bu arada hakkaten Jason Momoa örneği benim de aklıma yattı :D

edenknight
9 Şubat 2021 17:20

Bu rolün adamı Jason Mamoa'dır net. Reeves biraz yaşlı ve çelimsiz bence role göre.

GwynBleidd
edenknight
9 Şubat 2021 22:20

Kraven nedir ne değildir bilmiyorum, şimdi baktım. Harbiden Momoa abimiz cuk oturuyor.


Parolamı Unuttum