Sony, Masters Of the Universe Filmini Netflix'e Satabilir

Gölgelerin gücüne gider.

Masters of the Universe ya da ülkemizde daha bilinen adıyla He-Man'in yeni bir filmi çekiliyor. Sony'nin yapmakta olduğu bi filmin hazırlık aşamaları oldukça yavaş ilerliyor. 2009 yılında marka haklarını Warner Bros.'tan satın alan Sony bu yeni filme büyük umutlarla başlamıştı. Iron Man'in de yazarları arasında yer alan Art Macrum ve Matt Holloway senaryoyu yazmış, Aaron Nee ve Adam Nee ikilisiyle de yönetmenlik için anlaşmaya varılmıştı.

2021 yılının mart ayında vizyona girmesi beklenen He-Man fiilmi görünüşe göre hiçbir zaman vizyona girmeyebilir. Sony, filmin oldukça yavaş ilerlemesinden ve yaşanan mali sıkıntılardan dolayı film haklarını Netflix'e satmayı düşünüyor. Başrolünde Noah Centineo'nun yer alacağı filmin geleceği bambaşka bir yola sapabilir. The Hollywood Reporter'ın haberine göre Sony'nin bu kararı almasında Netflix'ten gelecek olan garanti paranın büyük bir önem taşıdığı vurgulandı. 

Netflix'in Masters of the Universe filmini satın alma konusunda oldukça istekli olduğu da gelen haberler arasında. Yayın servisi halihazırda She-Ra and The Princesses of Power çizgi dizisini de yayınlıyor. Ayrıca Kevin Smith'in yapımcılığını üstlendiği yeni bir He-Man and the Masters of Universe çizgi dizisi de yine Netflix üzerinden yayınlanacak. Bakalım Sony, bu büyük umutlarla başlattığı projeyi Netflix'e satıp daha garanti bir yol izleyecek mi? Yoksa filmi vizyona sokup gişede büyük bir başarı elde etmesini mi umacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum