Sony, Morbius ve Ghostbusters: Afterlife'ın Vizyon Tarihini Erteledi

COVID-19 salgını setleri vurdu

COVID-19 salgını sinemaların kapatılmasına ve üretimde olan pek çok filmin çekimlerinin durmasına sebep oldu. Bu sebeple Sony'den de bol bol erteleme kararı geldi. 2020 yılında vizyona girmesi beklenen pek çok filmin 2021 yılına ertelendiği haberi Deadline ekibinden geldi.

Bu ertelemeler arasında merakla beklenen Morbius ve Ghostbusters: Afterlife gibi isimler bulunuyor. Jared Leto'nun başrolünde oynadığı ve Spider-Man evrenine geçecek film, Morbius isimli "vampire dönüşen" karakterin hikayesini anlatacaktı. 31 Temmuz 2020'de çıkış yapması beklenen filmin 19 Mart 2021'e ertelendiği açıklandı. Ghostbusters: Afterlife ise 10 Temmuz 2020 tarihinden 5 Mart 2021'e kadar ertelendi.

Ertelenen filmler arasında, COVID-19 hastalığına yakalandığı açıklanan Tom Hanks'in oynadığı Greyhound ismi de bulunuyor. 12 Temmuz'da çıkış yapması beklenen filmin resmi çıkış tarihi ise kesinleşmiş değil. Peter Rabbit 2: The Runaway gibi animasyonların bile ertelendiği paylaşılan bilgiler arasında.

Buna ek olarak uzun süredir yapım aşamasında olan ve Mark Wahlberg ile Tom Holland'ın başrolünü paylaşacağı Uncharted filminin çıkış tarihi de ileri bir tarihe alındı. 5 Mart 2021'de çıkış yapması beklenen film, 8 Kasım'da bizlerle olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum