Sony, Perşembe Günü Yeni Bir State of Play Yayınlayacak

Boşuna PS5 için heyecanlanmayın

Sony yaptığı açıklamayla 6 Ağustos Perşembe günü yeni bir State of Play etkiliği yayınlayacağını duyurdu. Artık bu ay içerisinde PlayStation 5'in fiyatı da dahil olmak üzere yeni konsola dair daha çok şey görmek isteyenleri ilk bakışta heyecanlandıran bu açıklama, sonrasındaysa hafiften hayal kırıklığı yarattı. Çünkü Sony bu etkinliğin PlayStation 4 odaklı olacağını söylüyor.

Elbette bir ay içerisinde birden fazla etkinlik olabilir, yani bu ilk State of Play PS5 duyurularının önünü kapamış değil. Ayrıca Sony'nin daha baştan bu State of Play'in içeriğine dair bilgi vermesi de gereksiz beklentilerin önüne geçmek açısından iyi olmuş.

Ayın bu ilk State of Play etkinliği 40 dakika sürecek ve PS4 ve PSVR için çıkacak üçüncü parti oyunlara yoğunlaşacak. Haziran ayındaki State of Play'de gösterilen bazı üçüncü parti ve indie PS5 oyunlarına da değinilecek bu etkinlikte.

PlayStation Studios veya PS5 donanımıyla ilgili bir içerik bulunmayacak.

Etkinlikte gösterilecek oyunlardan birinin Crash Bandicoot 4 olduğu söyleniyor. Yani öyle heyecanlandıracak bir etkinlik değil, ama PS4 oyuncu kitlesinin büyüklüğü düşünüldüğünde Sony'nin yanlış adım atmadığını söyleyebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum