Sony, PlayStation ile Geçen 25 Yılı Özetlediği Bir Sayfa Hazırladı

Zaman gerçekten de hızlı akıyor…

PlayStation bundan tam olarak 25 yıl önce girdi hayatımıza. Sony, bu 25 yıllık süreçte hem yeni konsollarıyla, hem diğer donanımlarıyla, gerek kendi stüdyoları tarafından gerekse 3. parti stüdyolar tarafından hazırlanan özel oyunlarıyla, oyun severlerin hayatında önemli bir yer edindi.

İşte Sony bu 25 yılın özetini paylaşmak için gayet hoş bir sayfa tasarlamış durumdalar.

İlk PS, ilk kontolcü, ilk oyunlar ile başlayan hikaye zaman içerisinde türlü türlü donanım ve bugün halen övgüyle söz edilen oyunlarla devam ediyor.

“PocketStation” ve “Buzz! yarışma düğmeleri” belki unuttuğumuz, belki de hiç haberdar olmadığımız donanımlar bir yanda, God of War, Uncharted, The Last of Us gibi oyun dünyasını derinden etkileyen oyunlar diğer yanda, güzel bir nostalji yaşatıyor sayfada gördüklerimiz. Sayfada "PS 3'ün Alzheimer hastalığı başta olmak üzere pek çok hastalığa ilişkin çalışmalara katkıda bulunmak üzere kullanıldığı" gibi ilginç bilgilere de yer verilmiş, PS reklam filmlerine de.

Meğer ne çok anı biriktirmişiz, zaman gerçekten de hızlı akıyor. Bakalım bu güzel yolculuğun sonraki adımında, PS5 jenerasyonunda bu anılara başka hangileri eklenecek. Takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum