Sony, PS'e Özel MLB The Show Serisini Diğer Platformlara Da Taşıyacak

Sony'den büyük bir adım

Sony, yıllardır PlayStation exclusive serilerden biri olan MLB The Show'u diğer platformlara taşımak için kolları sıvadı! Sony Interactive Entertainment'ın birinci parti serilerinden biri olan ünlü beyzbol oyunu MLB The Show, 2021 yılından itibaren çok platformlu oalrak karşımıza çıkacak.

Açıklama ilk olarak Major League Baseball'un resmi Twitter hesabından yapıldı ve buna göre MLB, MLB Oyuncuları, Sony San Diego ve PlayStation arasında yapılan anlaşmayla lisans süresinin uzatıldığı ve yapılan çok yıllık anlaşmayla bu serinin diğer platformlara da geleceği duyuruldu. İşin ilginç kısmıysa oyunun geliştiricisinin değişmemiş olması, yani Sony San Diego oyunu geliştirmeye devam edecek ve oyun Nintendo Switch, Xbox One ve PC'de de yayınlanacak.

Haberi Nintendo ve Microsoft hesapları da paylaştı, bu da oyunu hangi platformlarda göreceğimize dair bir başka ipucu tabii.

Yalnız Sony böyle bir anlaşma yapmak zorunda kalmış da olabilir, muhtemelen bu seriyi diğer platformlara taşımak isteyen taraf MLB oldu ve Sony de lisans anlaşmasını kaybetmemek için çok platform isteğini kabul etmek durumunda kaldı. Yine de oyun dünyasının dev isimlerinin bu şekilde bir araya geliyor olması oyuncular adına oldukça sevindirici bir gelişme.

Serinin PlayStation'a özel olacak son oyunu MLB The Show 20, 17 Mart 2020'de çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum