Sony, Spider-Man 2’nin Sonbahar 2023’te Çıkacağını Teyit Etti

Peter Parker ve Miles Morales ile buluşma tarihimiz şekilleniyor

Son yıllarda süper kahraman oyunları için dalgalı bir seyirden söz etmemiz mümkün. Arada iyi çıkanlar da oldu, beklentilerin gerisinde kalanlar da. Önümüzdeki dönemde de bol bol süper kahraman oyunu göreceğimizi biliyoruz.

Marvel’s Spider-Man, işini hakkıyla yapan ve hem yapımcısının hem de oyun severlerin yüzünü güldüren oyunlardan olmayı başarmıştı. Bu da bir devam oyununun yolunu açtı bildiğiniz üzere. Araya bir de yan oyun (aslında genişletilmiş bir ek paket diye de düşünebiliriz) olan Miles Morales’i sıkıştırdılar araya, ama tabii esas beklenen Spider-Man 2. Önümüzdeki yıl için beklediğimiz oyunlar arasında yer alıyor. Çıkış tarihi halen açıklanmamış olsa da artık yılın hangi döneminde geleceğine dair bilgi paylaşıldı.

PlayStation Blog’da “PlayStation in 2023: Highlights” başlığıyla önümüzdeki yılın beklenen oyunlarına dair bir paylaşım yapıldı. Bu oyunların başında da Spider-Man 2 yer alıyor. Kreatif Direktör Bryan Intihar’dan da bir mesajın aktarıldığı paylaşımda, oyunun önümüzdeki sonbahar aylarında geleceği teyit edilmiş durumda.

Dolayısıyla Spider-Man 2 ile buluşmak için önümüzde 8-9 aylık bir süreç kaldığını söylemek mümkün. İlk oyun kadar başarılı olabilecek veya onu geçmeyi başarabilecek mi bakalım. Merakla bekliyoruz, çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum