Advertisement

Sony, Spider-Man Yan Filmi El Muerto'yu Resmen Duyurdu

What a time to be alive

Çizgi roman uyarlamaları, oyun uyarlamaları, çizgi film uyarlamaları derken elde avuçta malzeme kalmayınca yeni bir şeyler üretilir diye bekliyor insan. Sevgili Oyungezerler gerçekten çok ilginç bir dönemde yaşıyoruz. Sony bu dönemi daha da ilginç hale getiriyor. Ben hala Madame Web'e solo film gelmesini anlayamamışken çok daha ilginç bir film resmen duyuruldu. Spider-Man yan karakteri El Muerto'ya resmen bir film geliyor. 

Peki kim bu El Muerto?! İlk kez 2006 yılında Friendly Neighbrhood Spider-Man serisinin altıncı sayısında gördüğümüz Juan-Carlos Estrada süper güçlere sahip bir güreşçi. Kendisini en iyi hatırladığımız sahne ise doğal olarak Spider-Man ile bir ringde dövüşmesiydi. Hatta bu dövüşü ayarlaması için Muerto doğrudan J. Jonah Jamesson ile irtibata geçmişti. El Dorado isimli bir başka karakterin dövülmesiyle sonuçlanan macera dışında El Muerto'yu bir kez de aynı serinin 17. sayısında görmüştük. 

Madame Web'den bile çok daha az çizgi roman geçmişine sahip olan El Muerto filmi bana adeta yaşamak için yeni bir sebep sundu. Filmin başrolünde Bad Bunny sahne ismine sahip Benito Antonio Martinez Ocasio'yu izleyeceğiz. Filmin vizyon tarihi de resmen açıklandı. Bir aksilik olmazsa 14 Ocak 2024'te resmen El Muerto filmi vizyona girecek ve ilk gün, ilk seansta salondaki yerimi alacağım. Sony'nin sıradaki Spider-Man üstten uçarken, altta sosisli yiyen adam filmini ise iple çekiyorum. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum