Sony, Spider-Woman Filmi İçin Tomb Raider'ın Yıldızını İstiyor

Spider-Woman Evreni mi?

Sony'nin yeni dönemde bolca Marvel karakterini kullanacağı açık bir şekilde ortada. Spider-Man ile ilgili her karakter Sony'nin ilgi alanında buna Spider-Woman karakteri de dahil. Aslında ismi ve ismini alış biçimi hariç Peter Parker ile çok fazla alakası olmasa da Jessica Drew'in hakları da garip bir şekilde Sony'nin elindeymiş. Sony de hazır film evreni yaratmaya başlamışken neden bu karaktere de bir solo film yapmayalım diye düşünmüş ve gerekli çalışmalara başlamış.

Filmle ilgili gelen ilk haberler Sony'nin Jessica Drew'i canlandırması için Tomb Raider filminde de başrol oynayan Alicia Vikander ile görüşmeye başladığı yönünde. Ayrıca filmi yönetmesi için de daha önce Breaking Bad, Game of Thrones ve The Walking Dead dizileri için de yönetmenlik yapmış olan Michelle MacLaren ismi gündeme gelmiş durumda. Çizgi romanlarda ilk kez 1977 yılında Marvel Spotlight serisinin 32. sayısında karşımıza çıkan Jessica Drew daha sonrasında Wolverine, Spider-Man ve Avengers dahil olmak üzere çeşitli karakter ve ekiplerle de bir araya gelmişti. 

Şimdi Sony için ufukta 31 Temmuz'da vizyona girecek Morbius ve 2 Ekim'de vizyona girecek olan Venom 2 filmleri var. Spider-Woman filmi içinse henüz bir çekim ya da vizyon tarihi açıklanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum