Sony'den Yeni Bir Hibrit: VAIO Duo 13

Sony, yeni hibrit bilgisayarı VAIO Duo 13'ü tanıttı.

Şu anda siz oyungezerlerin gündemini en yoğun olarak PlayStationile meşgul eden Sony, VAIOkonusunda da bombardımanlarına devam ediyor. Japon devinin son zamanlarda tanıttığı ürünlerin arasında, VAIO Duo 13 dikkat çekiyor.

Intel Core i7-4500U'ya kadar işlemciyle gelecek olan bilgisayarlar,Windows 8 ya da Windows 8 Pro işletim sistemi kullanacaklar. 8GBbellek, 512GB'a kadar SSD seçeneği sunan ürünün ekran boyutu ise 13,3". Full HD ekran, renklerin daha doğru ve canlı gösterilebilmesini sağlayan TRILIMINOSteknolojisine sahip ve kapasitif çoklu dokunmatik. Wi-Fi802.11a/b/g/n, NFC ve Bluetooth 4.0 kablosuz bağlantı seçenekleri, iki adet USB 3.0, HDMI, MS Duo/SD Kart yuvası, otomatik netlemeli 8MP'lik "ExmorRS for PC" kamerası (ön kamera da 2,07MP imiş), stylus ve VGAadaptörü de cabası.

330mm x 19,5mm x 210mm boyutlara sahip olan Sony Vaio Duo 13, 1,35kg. Kaydırılarak açılabilen ürün, tablet formundan anında ultrabook forumna geçebiliyor (bu tasarıma Sony, "Surf Slider" demiş, görselden anlarsınız nasıl olduğunu). Sony'nin bildirdiğine göre hibrit bilgisayar, 14 saatlik bir pil ömrüne sahip.

İlgililerine duyurulur efendim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum