Sony, Yeni Bir Knack Oyunu Duyuracak Olabilir

Bu hafta Sony'den beklentiler büyük

Bu hafta Sony'nin nihayet Game Pass benzeri Project Spartacus servisini tanıtacağı söyleniyor ama Sony'nin elindeki tek koz bu değil. Sektörün önde gelen isimlerinin art arda yaptıkları açıklamalar, Sony'nin bu hafta içinde üç önemli duyuruyla birden karşımıza çıkacağını işaret ediyor.

Hatta Kinda Funny'den Greg Miller, bu hafta popüler PlayStation podcasti "PS I Love You XOXO"yu perşembe gününe ertelediğini, çünkü duyduğu üç söylentiden birinin bile doğru çıkmasının büyük olay olacağını söylemiş. Yani hareketli bir hafta bizi bekliyor.

Bu üç söylentiden biri Spartacus, ikincisi ise yeni bir Knack oyunu. Üçüncüsü ise henüz belirsiz.

Gematsu'nun Twitter'dan paylaştığına göre Sony, 17 Mart'ta Japonya'da Knack ismi için ticari marka başvurusu yapmış. Bu belgeler daha yeni kamuya açıldığı için üzerinden bir hafta geçmişken anca ortaya çıkmış oluyor. Ticari marka sadece Knack kelimesi için, yani Knack oyunlarının PS5 versiyonları mı, reboot mu, seriye yeni bir oyun mu geleceği belirsiz.

Knack'in geliştiricisi Sony'nin kapatmış olduğu Japan Studio stüdyosuydu. Ama Japan Studio çalışanlarının Team Asobi bünyesine geçtiğini ve Team Asobi'nin popüler Astro Bot oyunlarından sonra yeni bir oyun üzerinde çalıştığını düşünürsek taşlar da yerine oturmuş oluyor.

Sony'den bu hafta içinde gelecek haberleri merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum