Sony'nin Morbius Filminde J. Jonah Jamesson Olabilir!

Evrenleri birleştiren adam, JJJ!

Marvel Sinematik Evreni'nin uzun yıllardır yakaladığı başarı diğer stüdyoları da kendi evrenlerini yaratmak için harekete geçirdi. Elinde Spider-Man evreninde yer alan karakterlerinin haklarını bulunduran Sony de Venom ile birlikte yeni bir evreni başlatmış oldu. Ellerindeki tüm Spider-Man kötülerini film yapmak gibi değişik bir amacı olan Sony, bir noktada Spider-Man'i de filmlerinde kullanacak. 

Sony'nin Spider-Man'i nasıl kullanacağı ise henüz belli değil. MCU'da yer alan Spider-Man mi gelecek yoksa apayrı bir Spider-Man mi izleyeceğiz bilemiyorum. Ancak son gelen haberler oldukça ilginç. Stüdyonun yeni Morbius filmi için ortaya atılan iddiaya göre filmde JK Simmons'un canlandıracağı J. Jonah Jamesson yer alacakmış. 


J.J.Jamesson'ın filmde olması demek filmin bir şekilde MCU'ya bağlanması anlamına geliyor olabilir. Böylelikle Sony, Spider-Man'i kullanabilecekken MCU da Venom, Morbius, Carnage gibi Spidey düşmanlarını rahatlıkla kendi bünyesine katabilecek gibi gözüküyor. Sony ile Disney arasında yaşanan Spider-Man krizi tatlıya bağlanmışken, böyle bir olay da iki tarafın mutlu olmasına yol açacaktır. 

Marvel Stüdyoları patronu Kevin Feige, yeniden yapılan Spider-Man anlaşmasının ardından Sony'nin de kendi Spider-Verse'ine devam edeceğini ve ileride bazı sürprizlerle karşılaşabileceğimizi söylemişti. Acaba anlaşmanın perde arkasında bir şekilde iki evrenin birleşmesi yer alıyor olabilir mi? Sony bir bakıma "kötü adam yetiştirici" rolünü üstlenip, Disney de bu isimleri Spider-Man ve MCU filmlerinde kullanacak mı? Bunların cevabına dair ilk ipuçlarını 31 Temmuz 2020'de vizyona girecek olan Morbius filminde öğreneceğiz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum