Sony'nin Silver & Black Filmi Disney+ Dizisine Dönüşebilir

Sony ve Disney yeniden anlaşma yolunda

Geçtiğimiz dönemde Disney ile Sony arasında yaşanan Spider-Man krizi tatlıya bağlanmıştı ve iki marka da kendi evrenlerinde Spider-Man'i kullanabilecekti. Tabii sadece Spider-Man değil ona bağlı diğer karakterlerin geleceği de bu anlaşmayla birlikte şekillenmeye başladı.

"Spider-Man olmayan bir Spider-Man Evreni" kurmak için yan karakter filmlerine yönelen Sony'nin bir başka film projesi de Silver Sable ve Black Cat'in bir araya geleceği Silver & Black filmiydi. Ancak bu film projesi rafa kalkmış durumdaydı. Filmi yönetmesi planlanan Gina Prince-Bythewood'un son açıklamaları, Silver & Black'in geleceğine dair yeni bir umut ışığı yaktı. 

"İşler benim için halen aynı şekilde devam ediyor. Bu projeyi gerçekten çok seviyorum ve umuyorum ki bir şekilde yapabileceğiz. Aslında iş çok farklı düşünceler şeklinde ilerliyor. Önce ikisini bir düşündük, sonra ayırmaya karar verdik. Şimdi ise aklımızdaki düşünce 'Hey belki bunu Disney+'ya bir mini dizi olarak koyabiliriz.' şeklinde. Ancak bana göre ben bunu ikisinin de olacağı bir film olarak daha çok severim. Sonuç olarak benim umudum bir gün bunun olacağı yönünde." diyen Gina hanım Sony ile Disney'in yeni bir anlaşmaya gideceğinden de epey umutlu gözüküyor.

Aslında olası bir yeni anlaşma sadece filmler için değil Silver & Black örneğinde olduğu gibi diziler için de yeni bir kapı açılabilir. Zaten MCU'nun yeni Tony Stark olarak nitelendirdiği Peter Parker'ın da evrende daha uzun süre kalması işlerine gelecektir. Sony de kendi evrenini bir noktada MCU'ya bağlayıp arkasına yaslanıp para saymaya başlamayı düşünüyor olabilir. Bakalım önümüzdeki Spider-Man 3 ve diğer Spidey içeren MCU filminin ardından Sony ve Disney'in yeni anlaşması nasıl şekillenecek? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum