Söylenti: BİM, 999 TL’ye Playstation 4 Satacak

Asparagas mı, kaçırılmayacak fırsat mı?

Geçtiğimiz şu son bir-iki gündür internette şöyle bir rivayet dolaşıyor: BİM, 999 TL’ye 500 GB’lık Playstation 4 satacak. Hem de 2 yıl ithalatçı firma garantili. Google'a yazın, bakın, en ileri gelen haber sitelerimizden tutun da tüm oyun ve teknoloji sayfalarına dek her yerde bu habere rastlayabilirsiniz.

Her şey sosyal medyada ortaya çıkan şu görselle başladı aslında. BİM’in önce Star Wars VII, sonra da Batman v Superman ürünlerini ülkemize getirdiği düşünülünce oldukça akla yatkın geliyor, değil mi? “Neden olmasın?” diyor insan ister istemez.

Ama BİM’in resmi internet sitesine girip de 15 Nisan’dan itibaren mağazalarda satılmaya başlanacak Aktüel Ürünler kataloğuna tıkladığınızda Plasytation 4’ün P’sine bile rastlanmıyor maalesef.

Haber gerçek mi değil mi bilmiyoruz kısacası. Çok büyük bir eşek şakası da olabilir, kaçırılmaması gereken bir fırsat da. PS4 hasreti çeken okurlarımız adına inşallah gerçektir diyor, gözünüzü açık tutun diyoruz. Çünkü stokların sabahın köründe, kargalar bile kahvaltı sofrasına oturmadan önce tükenmesi işten bile değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum