Söylenti: The Avengers Project Hikâye Odaklı Olacak

Lara Croft'tan Kaptan'a.

 Herkes bu ocak ayında duyurulan The Avengers Project’in ne olduğunu çözmeye çalışıyor. Tomb Raider oyunlarının yapımcısı Crystal Dynamics’in geliştirdiği projeyle ilgili adından başka bir bilgiye sahip değiliz.

Birkaç ay önce su yüzüne çıkan haberlerde, oyunun tamamı ile çoklu oyuncu deneyimi üstüne kurulacak olacağı konuşuluyordu. Fakat Crystal Dynamics’in tekli oyuncu ve hikaye modu odaklı geçmişi düşünüldüğünde, bu söylenti birçok kişinin aklına yatmamıştı. Reddit’ten çıkan son söylentiler de bu düşünceyi destekler cinsten.

DeusXVentus adındaki Reddit kullanıcısının bulgularına göre, Crystal Dynamics’in işçi alımlarından sorumlu çalışanının LinkedIn’deki son iş ilanlarında özellikle “hikaye ve tekli oyuncu tecrübesine sahip,” vurgusu yaptığı görülüyor. DeusXVentus bu bulgularının ardından, The Avengers Project’in hikâye moduna ağırlık verecek bir oyun olduğunu savunmakta. Tabii bu oyunun hiçbir şekilde çoklu oyuncu modunda sahip olmayacağına işaret değil. Şu an için elimizdeki az bilgiyle sadece çıkarımlar yapabiliyoruz.

Benim fikrimi soracak olursanız, The Avengers Project’in sadece 15 saatlik bir hikâyeli oyun olacağını düşünmüyorum. Bu, ne yazık ki, günümüz oyun endüstrisinde kötü bir ekonomik model olur. Bence The Avengers Project çıktığında elimizde hikâye modu çoklu oyuncu moduna bağlanan ama ana odak noktası Destiny tarzında, co-op PVE bir oyun olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum