Söylenti: Yeni Assassin's Creed Oyunu Antik Yunanistan'da Geçecek

Yolumuz komşuya düşebilir.

 Şu dünyada vidası gevşemiş bir musluktan daha fazla sızıntı yapan bir yer varsa o da Ubisoft ofisleri olsa gerek. Oyunlarını onlarca stüdyoda, yüzlerce çalışanın ortak emeğiyle geliştiren Fransız oyun yapımcısı ve dağıtımcısı Ubisoft'un oyunları çoğu zaman resmi duyuruluşlarından çok önce sızıyor. Bu sızıntıların en yenisi yine Assassin’s Creed tarafından geldi.

> Assassin's Creed Origins - İnceleme

Endüstri bağlantılarıyla ve sızıntıları doğru bir şekilde aktarmasıyla bilinen Liam Robertson’ın yeni ele geçirdiği bilgilere göre, 2019’da PC, PS4 ve XB1 için piyasaya sürülmesi beklenen Assassin’s Creed oyunu Antik Yunanistan’da geçecek.

Comicbook.com'da verdiği haberde“Her sızıntıda olduğu gibi okurlara bu söylentiye de şüpheyle yaklaşmalarını tavsiye ediyorum." diyen Robertson, devam ediyor: “Bunu demişken, Yunanistan temasının Assassin's Creed Origins'in çıkışından önce duyduğum söylentilerle uyuştuğunu söylemeliyim. 2015'de Ubisoft'taki kaynaklardan aldığım bilgiye göre Yunanistan'ın, Origins'de yer alma ihtimali vardı ama Mısır esas odak noktası olacaktı. Sonra bu kaynaklar Yunanistan temasının Origins’den sonra gelecek oyuna bırakıldığını söyledi.”

> 2018 ve 2019'da Yayınlanacak Oyunların Çıkış Tarihleri

Robertson’ın da altını çizdiği gibi Antik Yunanistan şimdilik bir söylentiden ibaret. Ubisoft, Origins’i geçen sene E3’te duyurup, birkaç ay sonra yayınlamıştı. Eğer yukarıdaki sızıntı doğruysa yeni oyunun duyurusu için 2019 yaz aylarını beklememiz gerekebilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum