Söylenti: Yeni Star Wars Filmi Old Republic Döneminde Geçecek!

Güç'te bir tedirginlik seziyorum.

Disney, Star Wars'u satın aldıktan sonra bizleri nelerin beklediğini az çok biliyorduk. Bir sürü Star Wars ile ilgili içerik karşımıza çıktı. Önce yeni bir üçlemeye başlandı ve Episode 9 ile birlikte bu üçlemenin bitmesine 9 aylık bir süre kaldı. Bunların yanı sıra Solo ve Rogue One gibi iki tane yan film izledik. Disney+ için yeni yeni dizi projeleri başladı. Yeni animasyon dizileri de karşımıza çıkıyor. Tüm bunların yanı sıra Disney, Star Wars filmlerine devam etmenin planlarını yapıyor.

Episode 9'un ardından sona erecek olan yeni üçlemeden sonra, evrene yeni bir ufuk katmak isteyen Disney yeni filmler için Game of Thrones'un senarist ekibinden David Benioff ve D.B. Weiss'i kadrosuna katıp Star Wars projelerinin başına geçirmişti. İşte bu ikilinin üzerinde çalıştığı Star Wars filmi hayranlaın çok hoşuna gidecek bir dönemde geçebilir. Star Wars News'in haberine göre Disney'in yeni Star Wars filmi Old Republic döneminde geçecek. Bu konuda en büyük güvence ise Benioff ve Weiss'in eski ve daha basit uygarlıklardaki mistik ögeleri işleme kabiliyeti.

İkilinin Game of Thrones ile birlikte yarattıklarına güvenen Disney, yeni projede de benzer işler bekliyor. Tabii Star Wars'un Old Republic dönemiyle Game of Thrones'un evreni birbirinden çok farklı, yani ortaya çok fazla benzer bir iş çıkarmak hayranların tadını kaçırabilir. Star Wars News'in bu proje için kullandığı metafor da oldukça ilginç, "Star Wars, Lord of The Rings ile tanışırsa!" Star Wars'un bütün projelerinin üçleme olduğunu düşünecek olursak, Old Republic filmleri de bir üçleme olarak karşımıza çıkabilir. Zaten daha önce gelen haberlerde, yeni serinin de üçleme olacağını öğrenmiştik. Belki de o seri, Old Republic serisidir!

Normal şartlarda bir Old Republic filmi için oldukça heyecanlanırdım fakat işin içinde Disney olunca biraz mesafeli bakıyorum. Zira en güzel hisleri bir anda yok etmek gibi kötü bir huyu var. Yine de senarist ekibin Game of Thrones'un en güzel dönemlerinde çıkardıkları işlere bakınca içimi bir umut kaplıyor. Ne de olsa Star Wars'un en büyük olayı umut! Bakalım 20 Aralık'ta vizyona girecek olan Star Wars: Episode IX'ın ardından bu yeni filmle ilgili başka ne ipuçları alacağız. Umarım bu söylenti gerçek olur ve kaliteli bir Old Republic film ya da filmlerine kavuşuruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum