Söylentilere Göre Resident Evil 8, Gelecek Sene Yayınlanacak

Her güne yeni bir Resident Evil

Gün geçmiyor ki sizlerle yeni bir Resident Evil haberi paylaşmayalım değerli Oyungezerler. Henüz Resident Evil 3: Remastered üzerindeki tartışmalar sürerken, ortaya serinin yeni oyunları ile ilgili haberler çıkmaya başladı. Sızıntılar, güvenilir olduğunu birkaç kez kanıtlayan Dusk Golem isimli dostumuzdan geliyor.

Yaklaşık 8 tweet'lik bir bilgiseli paylaşan Dusk Golem, bahsi geçen oyunun aslında hayatına yeni RE oyunu olarak başlamadığının altını çizmiş. DG'nin iddialarına göre oyun aslında hikayeyi birbirine bağlayacak bir yan oyun olacak ve adı Resident Evil Revaelations 3 olacakmış. Fakat Capcom oyunun ilk aşamalarından oldukça memnun kaldığı için oyunu ana hikayeye çekmeye karar vermiş.

Sızıntıları paylaşan Dusk Golem'e göre bu yeni oyun, serinin sıkı hayranları için ilginç bir deneyim olacak zira RE8'in içerisinde tanıdık canavarlar ya da düşmanlar bulunmayacak. Oyun bunun yerine okültizm, halüsinasyonlar ve psikolojik korku üzerine odaklanacak. 

Resident Evil 8'in 2021 yılında çıkış yapacağı da iddia ediliyor. Aslında Capcom'dan E3'te farklı Resident Evil duyuruları bekliyorduk. Bildiğiniz üzere firmanın Netflix ile birlikte bir dizi üzerinde çalıştığı da söyleniyor. Fakat E3'ün iptal oluşu bu duyuruların ertelenmesine sebep olmuş olabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum