Space Jam 2 Kadrosuna Sonequa Martin-Green'i Dahil Etti

LeBron James'in etrafı doluyor

LeBron James'in başrolünde yer alacağı Space Jam 2 için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Film son olarak kadrosuna daha önce The Walking Dead ve Star Trek: Discovery'den de tanıyacağımız Sonequa Martin-Green'i dahil etti. 1996 yılında çıkan ve başrolünde Michael Jordan'ın yer aldığı filmden yıllar sonra geçecek olan hikayede Looney Tunes ekibinin başı yine sıkışmış olacak ki, bu sefer yanlarında LeBron James yer alıyor.

Sonequa Martin-Green'in filmde LeBron James'in karısını canlandıracağı belirtiliyor. İlk Space Jam filmi özellikle 90'lar çocukları ve basketbol severler için unutulmaz bir yere sahipti. Michael Jordan önderliğinde bir basketbol maçında süper güçlü The Monstars ekibine karşı gelen Bugs Bunny ve arkadaşlarının takımı sahadan galibiyetle ayrılmayı başarmıştı. The Monstars ekibi o dönemin popüler basketbol oyuncularından Charles Barkley, Larry Johnson, Patrick Ewing, Shawn Bradley ve Muggsy Bouges'ın basketbol yeteneklerini çalarak karşımıza çıkmıştı. Bakalım bu seferki rakibin seçeceği oyuncular kimler olacak?

NBA hayranları şimdiden Space Jam 2 için bir kadro oluşturmaya başlamıştır. Ben bir kadro yapacak olsam Curry, Harden, Durant, Antetokounmpo ve Embiid'i seçerdim ki LeBron önderliğindeki Looney Tunes ekibinin işi daha da zor olsun. Fakat muhtemelen bu kadar popüler basketbol oyuncularının çoğu LeBron önderliğindeki çizgi film karakterleri tarafından alt edilen bir takımda oynamak istemezler. Yeni filmde kimlerin rakip olacağını ise zaman içerisinde öğreniriz.

Yönetmenliğini Terence Nance'ın yapacağı ve Alfredo Botello, Justin Lin, Andrew Dodge gibi isimlerin yer aldığı bir senarist ekibi tarafından yazılacak olan film ilk filmden tam 15 sene sonra, 16 Temmuz 2021'de vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum