Spawn Filminin Hazırlıkları Sürüyor

Todd McFarlane hayranlardan sabır istiyor

The Batman'in vizyona girmesinden sonra karanlık temalı çizgi roman adaptasyonları yeniden gündeme gelmeye başladı. İşin çizgi roman kısmında bir başyapıt konumunda olan Spawn da sırasını bekleyen karakterler arasında. Özellikle Joker ile birlikte 18+ adaptasyonlar konusunda da gişe başarısı gelince Spawn için de geleceğe daha ümitle bakabiliriz. 

Spawn'ın yaratıcısı Todd McFarlane uzun zamandır çekmeye çalıştığı Spawn filminin yapım aşamasında olduğunu söyledi. Filmin gelişim süreci hakkında "sıcak ve ağır" tanımlamasını yapan büyük usta hayranlardan biraz daha sabretmelerini rica etmiş. McFarlane'in açıklamaları şu şekilde;

"Bence karanlık temalı süper kahraman filmleri biraz Venom'un yaptıklarıyla başladı. Çünkü o bir tarz anti-kahraman ve bu türdeki işler Joker ile birlikte arşa çıktı. Şimdi Batman ve Moon Knight ile birlikte bunu görebiliyoruz. Ortada bu konuda ciddi bir açlık var. İşler yedi yıl öncekiyle aynı seviyede ilerlemiyor. Biliyorum insanlar elle tutulur isimler, bilgiler ve detaylar öğrenemiyor. Ancak şunu söylemeliyim bir şeyler oluyor. Sadece bekleyin, evet çok tatmin edici bir cevap değil ama dediğimin arkasındayım. Bu durum biraz sinir bozucu olabilir ama şunu bilin sanılandan çok daha fazlası oluyor."

Henüz McFarlane'in ilk kez yönetmenlik yapacağı Spawn filmiyle ilgili resmi hiçbir detaya sahip değiliz. Şüphesiz karaktere büyük bir bağ besleyen Todd Usta da bunun farkında ve olabilecek en iyi filmi yapmaya çalışıyor. Ancak her defasında "bir şeyler oluyor" dedikten sonra sürekli hayranları eli boş göndermesi gerçekten sinir bozucu bir durum. 

Bence bu noktadan sonra filmin pek ortası olmayacak gibi. Ya McFarlane önderliğinde doğrudan yaratıcısının elinden başyapıt bir çizgi roman uyarlaması izleyeceğiz ya da film hem gişe hem de eleştiriler anlamında dibi boylayacak. Spawn filminin resmi vizyon tarihini merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum