Spawn Filminin Yıldızı Jamie Foxx, Konsept Kostümleri Görmüş

Demek ki ortada gerçekten bir film var

Büyük çizgi roman ustası Todd McFarlane çok uzun zamandır göz bebeği Spawn'ı kendi başına beyaz perdeye uyarlamak için uğraşıyor ya da en azından böyle söylüyor. Zira aradan geçen uzun zamanda filmle ilgili hiçbir somut gelişme göremedik. Ancak McFarlane, "Spawn filmi gelecek!" dediğinden beri filmin başrolü belli, Jamie Foxx. Görünüşe göre Jamie Foxx bu sözüne sadık kalmaya niyetli ve hepimizin aksine filmden ilk tasarımları da görmüş.

ComicBook.com'a konuşan Foxx, "Bir sürü konsept gördüm. Çünkü Todd her gün bunu yapıyor. Her gün bir şeyleri düzeltiyor ve bu konuyla ilgili çalışmalar yapıyor. Bana göre bunu gördüğünüz zaman anlayacaksınız. Şunu söyleyebilirim ki Todd öyle bir pelerin tasarlıyor ki izlediğiniz ekran kadar büyük olacak. Tüm açık yüreklilikle söyleyebilirim ki Todd ile konuştum ve bunu çok özel bir şey yapmak istiyoruz. İlk Spawn filmini ve HBO versiyonlarını izlediğimi hatırlıyorum. Bizim yapmak istediğimiz neredeyse tamamen orijinal gibi hissettiren bir film, çok fazla detay vermeden bunu söyleyebilirim." dedi.

Jamie Foxx'un "çok fazla detay" vermemesi bile bu zamana kadar filmden aldığımız en büyük haber oldu aslında. Zira kostüm tasarımıyla ilgili kafalarda bir fikir oluşmaya bile başladı. Henüz vizyon tarihi gibi şeyleri konuşmak için çok erken ama McFarlane'in filmin senaryosu üzerinde de sıkı bir çalışma içerisinde olduğunu biliyoruz. Günün birinde bu Spawn filmini izleyeceğiz ama zamanını kestirmek halen çok zor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum