Spelunky 2'nin Çıkış Tarihi Önümüzdeki Seneye Ertelendi

Talihsiz haber Derek Yu'dan geldi

Rogue-like mekanikleri ve şirin grafikleri ile dikkat çeken Spelunky'nin ikinci oyunu önümüzdeki seneye ertelenmiş gibi görünüyor. 2017'de açıklanan ve 2018'de ilk oynanış görüntüleri paylaşılan oyunun bu sene içerisinde çıkması bekleniyordu. Talihsiz açıklama oyunun yapımcısı Derek Yu'nun kendisinden geldi.

Şahsi Twitter'ı üzerinden açıklamalarda bulunan Yu, Spelunky 2'nin ertelendiğini şöyle duyurdu: "Merhaba Spelunky hayranları! Galiba ikinci oyunu bu sene içerisinde çıkarmamız mümkün olmayacak. Geliştirme süreci oldukça iyi gidiyor ve bitirmeye oldukça yakınız. Fakat oyunun yoğunluğu ve detayları üzerinde bir süre daha çalışmamız gerekiyor."


Devam eden Tweet'lerde orijinal oyun hakkında da açıklamalarda bulunan Yu, oyuna gelecek yeniliklerden bahsetti. "Son dönemlerde yaşanan içerik kıtlığından ötürü özür diliyoruz. İletişim ve geliştirme süreci arasında denge kurmak zaman zaman zor olabiliyor. Sessiz kaldığımız dönemlerde mutlaka bir proje üzerinde çalışıyor olduğumuza inanın. Yeni güncellemeler yakında fakat şimdilik odağımız geliştirme sürecinde."

Yayınlanan fragmana gelen geri dönüşleri değerlendirdiklerini ifade eden yapımcı, oyunun orijinal stilini sevdiklerinin altını çizerken daha fazla detay eklemek istediklerini de belirtti.

"Spelunky2'nin çıkış tarihi belli olduğunda herkesin öğreneceğinden emin olabilirsiniz. Sizlere daha fazlasını gösterebilmek için sabırsızlanıyoruz."

 

YORUMLAR
Kutsikome
15 Ağustos 2019 20:05

Üzücü:( Sahi bir UFO 50 vardı ne oldu ona. Ne hakkında ses çıkıyor ne de soluk...

Parolamı Unuttum